Bollwerk
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 10 augustus 2019 20u00 (vroege starttijd!)
> Sijsjespeergaarde, Nieuwland

Volg de dansers

Ze garanderen een nieuw perspectief: bekijk het eens met andere ogen! Geen hoek wordt gespaard, geen plek wordt overgeslagen. Uitgesproken, vitaal, sympathiek en schaamteloos nemen de dansers je mee op een tour door de omgeving. Door veldjes, langs water, over bruggenÂ… Op zoek naar de ultieme, vluchtige ruimte tussen vrijheid en verbondenheid. Voor iedereen die deze locatie op een absurd andere manier durft te ervaren.


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is weer present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Na afloop van de voorstelling speelt een lokale singer-songwriter.

 

Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.Website Bollwerk
Een voorproefje