Barolosolo
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 13 juli 2019 21u00
> Park van de Tijden, Vathorst

Waterspetters

Een zwembad vol water, een klimrek en twee ingenieuze muzikanten. De een voelt zich als een vis in het water en plonst er met zoveel mogelijk bombarie in. De ander heeft watervrees en doet werkelijk álles om droge voeten te houden. Op hun eigen eiland ‘Île O’ creëren de twee circusartiesten met allerlei absurditeiten een poëtisch universum in het water. Muzikaal én clownesk. Speciaal voor iedereen die niet bang is voor waterspetters! 


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is weer present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Na afloop van de voorstelling speelt een lokale singer-songwriter. Dat is Skimming Water

 

Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.


Deze voorstelling is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.Website Barolosolo
Een voorproefje