Bigbinôme
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 29 juni 2019 21u00
> Speeltuinvereniging Kruiskamp, Pullstraat 3

Heel veel emmers

Emmers, emmers en nog eens emmers! Ze vormen het decor, de kostuums én de rekwisieten. De emmers zijn instabiel, fragiel en geven de vier jonge acrobaten de mogelijkheid om hun podium voortdurend te veranderen. Deze gekke artiesten hebben een enorme passie voor acrobatiek. Van cowboy tot diva, van superheld tot boef… Alles is een excuus om te spelen. Laat je betoveren door hun adembenemende en virtuoze sprongen.


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is weer present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Na afloop van de voorstelling speelt een lokale singer-songwriter. Deze avond is dat Jacob Fields.


Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.


Ook in Leusden

Dankzij regionale samenwerking speelt Bigbinôme deze voorstelling een dag eerder ook in Leusden. Saut is dan te zien op het Maximaplein, om 20 uur op vrijdag 28 juni.Website Bigbinôme
Een voorproefje